Droogwagen.com

WIE IS lakdroogwagen.nl

Alle bestellingen via Lakdroogwagen.nl worden geleverd door Trivec.

Trivec is een innovatief bedrijf uit Sumar (Friesland) die alles wat te maken heeft met coating en/of behandeling van oppervlakken ondersteund met unieke oplossingen. Lakdroogwagens is een groot onderdeel van ons assortiment en daarom hebben we hier een aparte site voor opgericht. U kunt op deze site makkelijk een offerte aanvragen voor 1 van onze lakdroogwagens die van zeer hoge kwaliteit zijn.

Meer over Trivec

OPLOSSINGEN RONDOM FINISHING

Gevelplanken zijn zwart gebeitst, een parketvloer met (uv) olie of beits gecoat, een tafelblad geborsteld voor een robuuste look, een werkstukzijde nauwkeurig verzegeld, isolatiemateriaal voorzien van een brandwerende coatinglaag, een glaslat, kozijnstijl of traptrede rondom voorzien van verf. Zomaar een paar voorbeelden uit onze directe omgeving.

STANDAARD MACHINES, MAATWERKOPLOSSINGEN & INNOVATIE

Trivec levert een scala aan standaard machineoplossingen en bijbehorende apparatuur rondom het afwerken van werkstukoppervlakken. Met input van onze klanten, ervaringen uit de praktijk en in nauwe samenwerking met olie- lak- en lijmfabrikanten werken we steeds aan nieuwe ideeën en ontwikkelen en bouwen we maatwerkoplossingen rondom vloeistofapplicatie.
Van handig lakdroogrek, industriële borstelschuurmachine, werkstukvoorverwarming, coatingmachine, transportsysteem, droogtechniek tot aan het behandelen van verfspoelwater. Van standalone oplossing tot verregaand geautomatiseerd.

VOOR WIE?

Met oplossingen voor o.a. hout- kunststof- en metaalindustrie, schildersbedrijven en scholen, machines voor het coaten van o.a. cementgebonden producten, karton, glas, vezelversterkte materialen en fibre-sheet impregnatie, houden we ons bezig met vraagstukken uit verschillende bedrijfstaken, wereldwijd.

Trivec kijkt ernaar uit om samen uw doelen en vragen te verwezenlijken.

Meer weten? Kijk op Trivec.eu

Droogwagen.com