Droogwagen.com

WIE IS DROOGWAGEN.COM?

Alle aanvragen die binnen komen bij Droogwagen.com worden behandeld door Trivec Paint & Eco B.V.

Trivec Paint & Eco B.V. is een bedrijf gevestigd in Sumar (Friesland) en biedt diverse oplossingen voor o.a. meubelmakers, schilders, spuiterijen en praktijkscholen. Droogwagens zijn een groot onderdeel van ons assortiment en om deze reden is hiervoor een aparte website ingericht. Op deze website kunt u gemakkelijk een prijsopgave aanvragen of direct contact opnemen met onze adviseurs.

Meer over Trivec

OPLOSSINGEN RONDOM FINISHING

Het scherpe contrast tussen de zwarte planken en de witte muren zet de toon voor een elegante maar eenvoudige omgeving. De parketvloer is gecoat met UV-olie om hem die verouderde look te geven, terwijl hij toch brandveilig is voor het geval er ooit vlammen of rook vrijkomen van brandende meubels. Zomaar een paar voorbeelden van Surface finishing.

STANDAARD MACHINES, MAATWERKOPLOSSINGEN & INNOVATIE

Trivec beschikt over een reeks standaard machineoplossingen en bijbehorende apparatuur voor de afwerking van werkstukken. Met de input van onze klanten, praktische ervaring in nauwe samenwerking met olieverfproducenten werken wij voortdurend aan nieuwe ideeën en ontwikkelen wij oplossingen op maat voor zoals een handige droogwagen voor industriële toepassingen.

VOOR WIE?

Met oplossingen voor o.a. hout- kunststof- en metaalindustrie, schildersbedrijven en scholen, machines voor het coaten van o.a. cementgebonden producten, karton, glas, vezelversterkte materialen en fibre-sheet impregnatie, houden we ons bezig met vraagstukken uit verschillende bedrijfstaken, wereldwijd.

Trivec kijkt ernaar uit om samen uw doelen en vragen te verwezenlijken.

Meer weten? Kijk op Trivec.eu

Droogwagen.com